Läcka hävdar dyrt flaggskepp från Motorola

Nya Motorola Moto Razr till Europa men kan bli dyr

Kan komma att bli dyrare än Samsung Galaxy Z Flip 4.

Publicerad Uppdaterad

Motorola har bekräftat att deras Moto Razr (2022) kommer till Europa, men de har inte sagt någonting om vad den kan komma att kosta. Många hoppas att den prismässigt ska lägga sig en bit under Samsungs Galaxy Z Flip 4, men enligt information från läckaren Roland Quandt kan det till och med komma att bli tvärtom.

Enligt Quandt ska Moto Razr (2022) komma att säljas i Europa med ett riktpris som överstiger 1200 euro, vilket skulle vara drygt 13200 kronor. Motsvarande pris på Galaxy Z Flip 4 ligger på 1099 euro eller 12000 kronor, och för tillfället går det att hitta en Galaxy Z Flip 4 för 9300 kronor.

Även om det inte handlar om något officiellt pris har det påstådda läckta priset väckt en del uppseende, inte minst så har många uppfattningen att Moto Razr (2022) saknar för mycket jämtemot Samsungs motsvarighet för att ens rättfärdiga samma pris. Det som brukar pekas ut är att Motorolas mobil saknar vattentålighet, har en svagare ram och inte har UTG (Ultra-Thin Glass). Att kamerorna har högre prestanda anser de flesta inte vara tillräckligt.

Det återstår att se om uppfattningen förändras när Motorola kommer med ett officiellt pris i och med den europeiska lanseringen.

Källa