Annons

Nummer 2 / 2014

Nytt nummer av Mobil ute nu

I det nya numret av Mobil som finns ute nu avgör vi bland annat vilken som är väldens bästa surfplatta.

Publicerad Uppdaterad

I vårt jämförande test av surfplattor tittar vi på bland annat Apples Ipad Air, Sony Xperia Tablet Z, Samsung Galaxy Note 10.1 och fyra andra för att se vilken som är bäst. Vi testar även många spännande mobiltelefoner, bland dessa Jolla, Kazam Trooper X5.0, samt billiga men bra Sony Xperia M och Huawei Ascend G740.

För dig som undrar över mobiltäckningen reder vi ut vad det egentligen är som inverkar på pluttarna som indikerar täckningen. Lär dig effekten av studsande signaler, olika frekvenser, ny teknik och skillnaden mellan bra täckning och god kapacitet. Vi bjuder även på ett par tips om hur du själv kan få bättre mobiltäckning.

Eftersom CES-mässan nyss avslutats i Las Vegas har vi sammanfattat allt nytt därifrån och samlat ihop alla de viktigaste prylnyheterna.

Dessutom:

För dig med Android: Vi testar hur du använder Miracast med en projektor, testar de bästa apparna för vintersport, senaste spelen och svarar på dina frågor.

För dig med Windows Phone: Nya uppdateringen Lumia Black innebär bland annat att du med en Nokia-mobil och Windows Phone 8 får nya ”Appmappen”. Vi har så klart testat det och flera andra nya appar.

För dig med Iphone och Ipad: Itunes Match har kommit till Sverige och vi har testat. Dessutom kollar vi in flera skidappar och en udda men smart påminnelseapp.

Det nya numret av Mobil går att hitta i tidningskiosker nu, men numret går självklart också att läsa digitalt i smarta mobiler och surfplattor.

Läs Mobil nr 2 2014 i din Ipad och Iphone:
Qiozk och som abonnemang med Readly och Ztory

Läs Mobil nr 2 2014 i din Android:
Qiozk och som abonnemang med Readly och Ztory

Läs Mobil nr 2 2014 i datorn samt som pdf för utskrift:
Qiozk