Det här kan bli sommarens Nord-mobil

OnePlus Nord 3-specifikationer börjar läcka

Hög skärmfrekvens och snabbladdning kan vara två saker vi har att se fram emot.

Publicerad Uppdaterad

Oneplus Nord 2 lanserades förra sommaren, och nu börjar fler och fler specifikationer komma ut om vad vi kan komma att förvänta oss av Oneplus Nord 3.

Detaljer som har sipprat ut gör gällande att Oneplus Nord 3 kommer att använda Dimensity 8100 tillsammans med 12 gigabyte LPDDR5-minne och 256 gigabyte UFS 3.1-lagring.

En 3C-certifiering har dessutom publicerats om en kommande Oneplus-mobil med stöd för 160W snabbladdning samt ett batteri på 4500 mAh. Det finns ingenting i certifieringen som nämner att det skulle handla om en Nord-mobil, men modellbeteckningen leder misstankarna åt det hållet.

Skärmen ska bli en 6,7 tum stor Amoled-skärm med full HD+-upplösning (1080x2412 pixel) samt support för 120Hz skärmuppdatering. Skärmen ska även få en inbyggd fingeravtrycksläsare.

Kameramodulen på baksidan sägs bestå av en trippelkamera med en primär sensor på 50MP som ska använda en Sony IMX766-sensor. De två andra kamerorna påstås vara en sensor på 8MP för ultravidvinkel samt en 2MP-sensor, eventuellt för monokroma bilder som i Nord 2.