Blå telefon och gul penna

Påstådd reklam-affisch med bild på Galaxy Note 9 läcker ut

Bildläckor som gör anspråk på att visa hur Samsungs kommande flaggskepp Galaxy Note 9 ser ut lär dugga allt tätare i några veckor ytterligare, innan det är dags för offentliggörandet. Senast i raden är en bild från Slashleaks som påstås visa telefonen som den ser ut på en reklam-affisch.

Publicerad Uppdaterad

Den 9 augusti smäller det i Brooklyn, New York. Då får vi slutligen veta exakt hur Samsungs nya Galaxy Note 9 ser ut. Till dess får vi nöja oss med allehanda bildläckor. Nu har ytterligare en sådan dykt upp, och den här gången kommer bilden från Slashleaks, som påstår att det handlar om en officiell reklam-affisch. Bilden har samma färger som den inbjudan som Samsung tidigare skickat ut till lanseringseventet i New York i augusti och visar en blå enhet tillsammans med en gul styluspenna. 

Fingeravtryckssensor bak

Bilden avslöjar bland annat att telefonen får en fingeravtryckssensor på bakstycket och att den är placerad alldeles under kameramodulerna. Det framgår också mycket tydligt att telefonen har kvar det klassiska hörlursuttaget på 3,5 millimeter. En intressant sak är att styluspennan är gul men har en blå topp, något som gör att den smälter in när den inte används, men å andra sidan verkligen sticker ut när man plockat ur den. Just den nya versionen av S Pen sägs vara en av de stora nyheterna med årets Note-enhet, och ska enligt obekräftade uppgifter bjuda på mängder av bluetooth-funktionalitet. Galaxy Note 9 sägs i övrigt få en 6,4-tums AMOLED-skärm, Exynos 9810-chipp, minst 6 GB arbetsminne samt ett riktigt rejält batteri på hela 4 000 mAh. 

Källa