Påstådd bildläcka

Är det här 2018 års Xperia-telefoner?

En mindre tillförlitlig källa i form av sajten Vortex.ge har publicerat bilder på vad som påstås föreställa Sonys kommande Xperia-telefoner, det vill säga ett par modeller som i så fall skulle vara aktuella för lansering under 2018.

Publicerad Uppdaterad

Det är så klart bäst att ta de här bilderna med en rejäl skopa havssalt, men formspråket ser onekligen Sony-likt ut och bilderna håller tämligen hög klass. Faktum är dessutom att bilerna visar ett par väldigt snygga Xperia-telefoner, som Sony om inte annat skulle kunna låta sig inspireras av. Om läckan nu verkligen visar autentiska Sony-telefoner så kan vi notera att den japanska elektronikjätten gör sina konkurrenter sällskap när det handlar om kantfria skärmar. 

Dubbla kameror

Av bilderna framgår också att de påstådda enheterna båda får dubbelkameralösning. Det vore inte särskilt förvånande om den saken stämde heller. Det är oklart om det handlar om två helt skilda mobiltelefoner eller två varianter av samma modell.  Det mattare bakstycket av de två på bilden är hur som helst sannolikt trevligare, om man nu inte är ett stort fan av kladdiga fingeravtryck. 

Källa