En mindre subtil antydan

Reklam antyder böjbar Galaxy på Samsungs Unpacked-event i februari

Det har redan tidigare cirkulerat uppgifter om att Samsung möjligen skulle vara på väg att offentliggöra sin smartphone med böjbar skärm samtidigt som man presenterar sina nya Galaxy S10-enheter. Och reklamskyltar som nu satts upp i Paris tycks mer eller mindre bekräfta den saken.

Publicerad Uppdaterad

Samsung visade redan i samband med sin utvecklarkonferens i november upp en kraftigt maskerad prototyp av sin kommande smartphone med böjbar skärm. Sedan dess har spekulationerna kring när enheten kan tänkas offentliggöras varit många. Samsung bekräftade nyligen att telefonen ska släppas någon gång under årets första halva. Exakt vad det innebär är svårt att säga, men sannolikt lär det bli av först framåt sommaren. Men ett offentliggörande av enheten tycks hur som helst vara hyfsat nära förestående. Nyligen uppsatta reklamskyltar i Paris indikerar nämligen att presentationen kommer att ske samtidigt som Galaxy S10 offentliggörs, det vill säga den 20 februari. 

Koreanska tecken

Skyltarna har satts upp finns vid Place de la Concorde i den franska huvudstaden och av dem framgår det tydligt att det handlar om reklam för just Unpacked-eventet den 20 februari. Skyltarna har dessutom text skriven med koreanska tecken som översatt säger att ”framtiden avslöjas”, dock precis som i den engelska varianten av samma uttryck med ordet ”unfolds” (The future unfolds). På svenska skulle översättningen aningen förvirrande bli att framtiden ”viks ut”, något som kanske kommer med helt andra konnotationer. Men att vi åtminstone lär få se mycket mer av den böjbara telefonen i samband med Galaxy S10-eventet kan vi med stor sannolikhet anta. 

Källa