Samlade rykten

Rykten: Så blir Samsung Galaxy Buds Pro

Det har kommit många rykten kring de kommande hörlurarna från Samsung. Här försöker vi sammanställa dem för att få en bild av hur de nya hörlurarna kommer att bli.

Publicerad Uppdaterad

Samsung tros släppa sina nya hörlurar samtidigt som de kommande S21-modellerna ska lanseras. En hel del rykten kring dessa hörlurar har gjort att det finns förhållandevis mycket information om dem. 

Vissa detaljer kan alltid komma att förändras innan en lansering, men huvuddragen brukar oftast stämma ganska bra. Designmässigt verkar de kommande Samsung Buds Pro hämta mer från Buds och Buds Plus snarare än från de bönformade Galaxy Buds Live. Av bilderna att döma verkar de vara en förfinad version av Buds Plus. 

De kommer så klart att få aktiv brusreducering, men det sägs också att de kommer att få ett förbättrat läge för att höra omgivningen och generellt högre ljudkvalitet. Samsung Galaxy Buds Pro kommer också att vara okänsliga för svett och fukt, ha stöd för trådlös laddning och pekkontroller. 

En ny funktion ska vara ett 3D-läge för video, det ska utnyttja sensorer som känner av hur huvudet rör sig vilket ska anpassa ljudet så att det upplevs som mer omgivande. Det här kopierar alltså Apples funktion för rumsligt ljud som finns i Airpods Pro och Airpods Max.

Fodralet ska få ett batteri på 500 mAh med 2,5W laddning och en USB-C-port för laddning samt alltså stöd för trådlös laddning. Vissa har också nämnt att hörlurarna själva kommer att ha 60mAh-batterier. Det sägs också att de kommer att ha Bluetooth 5.0 istället för 5.1. 

Prismässigt sägs de hamna kring 229 euro, vilket skulle göra dem lite dyrare än Galaxy Buds Live.

Källa