Nya renderingar dyker upp

Så här kan Galaxy S9 se ut

Twitterläckaren @Onleaks har publicerat färska renderingar föreställande Samsungs kommande telefon Galaxy S9, som påstås vara baserade på CAD-filer direkt från fabriken.

Publicerad Uppdaterad

BIldläckorna som påstås visa upp Samsungs kommande flaggskepps-smartphone Galaxy S9 avlöser just nu varandra i en strid ström. Den här gången är det den notoriske Twitterläckaren @Onleaks som publicerat en serie renderingar som påstås vara baserade på CAD-filer direkt från fabriken som tillverkar enheterna. Hur det ligger till med den saken i verkligjheten är förstås helt omöjligt att avgöra, men vi kan konstatera att renderingarna åtminstone håller mycket hög klass och att de i många stycken rimmar med de förhandsrykten om enheten som cirkulerat så här långt. 

Fingeravtryckssensorn flyttad

Om bilderna nu är autentiska så vittnar de om att det inte tycks bli någon fingeravtrycksläsare under glaset. I stället har Samsung enligt bilderna flyttat fingeravtryckssensorn från sin tidigare placering på S8 (till höger om bakkameran) så att den nu mer sitter under kameralinsen. Huruvida det är bättre eller sämre får vi återkomma om, om det nu skulle vara sant. Men rent spontant känns det som att det borde vara lättare att undvika att pilla på kameralinsen med den nya placeringen. En annan intressant sak som bilderna skvallrar om är att Samsung även fortsättningsvis valt att behålla det klassiska 3,5-millimetersuttaget för hörlurar, något som sannolikt lär glädja många. I övrigt handlar det rent designmässigt om en marginellt bredare och kortare enhet än Galaxy S8. 

Källa