Tid och plats nu offentliggjort

Samsung bjuder in till event i New York – sannolikt för Note 8

Strax dags för Note 8-event.

Det har cirkulerat mängder av motstridiga uppgifter om när Samsung ska offentliggöra Galaxy Note 8. Men nu har en officiell inbjudan till slut skickats ut, som med åtminstone 99 procents säkerhet rör Note 8. Och det är den 23 augusti i New York som gäller.

Publicerad Uppdaterad

Först var det IFA-mässan, sedan var det tidigt i augusti, därefter var det strax innan IFA och sedan var det den sista augusti. De senaste buden har handlat om 23 augusti, och nu verkar det av allt att döma också bli just den dagen som Samsung offentliggör sin nya flaggskeppstelefon Galaxy Note 8. En officiell inbjudan har nu nämligen skickats ut, där telefonen förvisso inte uttryckligen nämns, men som knappast lär röra någon annan enhet. En tagline som lyder ”Do bigger things” som fällts in i en smartphoneskärm på inbjudan är ytterligare indikationer på att det är Note 8 vi kommer att få se. 

Livestreamas

Galaxy Note 8 kommer att presenteras i New York, men den som varken har inbjudan eller pengar till flygbiljett behöver inte misströsta. Det går nämligen att avnjuta hela presentationen via en livestream, om man så önskar. Klockan 19 svensk tid är det som gäller om man vill följa den. Galaxy Note 8 är så klart en extremt viktig enhet för Samsung, inte minst i kölvattnet av fiaskot med Galaxy Note 7, som fick dras in kort efter förra årets lansering. 

Källa