Obekräftade uppgifter

Samsung Galaxy Tab Active 2 på gång

Det är nu tre år sedan Samsung släppte en tålig surfplatta. Men enligt färska uppgifter ska nu Galaxy Tab Active 2 vara på gång i två olika versioner.

Publicerad:

19 jun 2017 - 15:02

Uppdaterad:

19 jun 2017 - 15:02

Samsung har för vana att slänga på suffixet Active på vissa av sina enheter, vilket betyder att det handlar om ruggade, mer tåliga versioner av dem. För den eventuellt oinvigde så handlar det då om att enheten är både stöt- och dammtålig samt vattentät i mer eller mindre hög grad. Nu är det faktiskt hela tre år sedan Samsung lanserade en Active-version av en surfplatta, men enligt färska uppgifter från källor till den inofficiella Samsung-bloggen Sammobile så är nu Galaxy Tab Active 2 på gång. 

Både med och utan 4G

Enligt uppgifterna ska plattan komma i två olika varianter, en med enbart wifi och en med både wifi och LTE-stöd (4G). Enheterna ska glädjande nog vara aktuella för den europeiska marknaden. Utöver det väntas de lanseras även i vissa latinamerikanska länder. Några specifikationer på plattorna i övrigt finns i nuläget inga uppgifter om. Samsung har inte heller bekräftat enheternas existens, så en lagom dos skepsis är säkerligen på sin plats. 

.

.

 

.