Nyheter
https://www.mobil.se/nyheter/samsung-kan-ha-r-kat-avsl-ja-hur-galaxy-note-8-ser-ut
563670
Antingen ett misstag eller en PR-kupp

Samsung kan ha råkat avslöja hur Galaxy Note 8 ser ut

En tweet från Samsungs officiella Twitterkonto kan ha röjt utseendet på kommande flaggskeppet Galaxy Note 8. Möjligen är det av misstag, eller så vill man helt enkelt bjuda på en liten ”teaser”.

Det är ingen befintlig Samsung-smartphone som syns på bilden i den tweet som Samsung sjävla nu publicerat på Twitter. Tweeten handlar – åtminstone till synes – om bolagets nya Exynos 9-chipp, vars fantastiska egenskaper man förstås vill påtala. Men chippet är placerat ovanpå en enhet, som för det otränade ögat kan förefalla vara en Galaxy S8 eller S8 Plus. Men tittar man noga på den övre skärmkanten, så inser man snabbt att den är tunnare än på någon av de telefonmodellerna. Dessutom tycks skärmen runda av över kanterna i betydligt högre utsträckning än på S8-enheterna. 

Kan vara en icke-enhet

Flera bedömare tror att Samsung kan ha råkat använda en bild med en Galaxy Note 8-enhet, möjligen av misstag, men kanske också som ett sätt att få igång lite snack om telefonen så här någon dryg månad innan den väntas offentliggöras. Det finns förstås även en möjlighet att det handlar om en rendering av en telefon som inte ens existerar. Det senaste budet kring presentationen av Galaxy Note 8 gör gällande att det ska offentliggöras den 23 augusti.