Rykten om fjärde S8-modell

Samsung påstås ha Galaxy S8 Mini på gång

Kan en fjärde version av Samsungs Galaxy S8 vara på gång? Utöver plusversionen och en Active-variant gör nu rykten gällande att Samsung har planer på att släppa en Mini-version av sin flaggskeppstelefon.

Publicerad:

4 jul 2017 - 09:12

Uppdaterad:

4 jul 2017 - 09:12

Det blev aldrig någon S7 Mini. Och faktum är att det aldrig ens blev någon S6 Mini. Åsikterna om huruvida Mini-versionerna av Galaxy S3, S4 och S5 verkligen var något att hänga i midsommarstången går dessutom isär. Men trots det så kommer nu uppgifter från källor till sajten ITHome som gör gällande att en Galaxy S8 Mini är på intågande. Man har till och med presenterat ett antal specifikationer på enheten. 

Närmare originalversionen

Om man får tro uppgifterna så kommer Samsung Galaxy S8 Mini att hålla sig betydligt närmare originalversionen av telefonen än vad tidigare Mini-versioner i S-serien gjort. En Snapdragon 821-processor ska sitta under skalet och skärmen ska ligga på 5,3 tum. Trots det ska enheten inte kännas större än en 4,7-tumstelefon. Vidare sägs enheten få 4 GB arbetsminne och 32 GB internt lagringsutrymme, samt en kamera på 12 megapixlar. När enheten skulle vara aktuell att släppas och på vilka marknader förtäljer inte informationen. 

.

.

 

.