Vd:n avslöjar

Samsung planerar släppa hopvikbar telefon under 2018

Rykten om att Samsung är på väg att lansera en hopvikbar smartphone har vi hört förr. Men den här gången är det självaste vd:n Koh Dong-jin som hävdar att målet är att släppa en sådan enhet redan under 2018.

Publicerad:

12 sep 2017 - 14:37

Uppdaterad:

12 sep 2017 - 14:37

Det är i ett samtal med publikationen The Korea Herald som Samsungs vd Koh Dong-jin bekräftar att man har konkreta planer på att släppa en hopvikbar smartphone redan under nästa år. Koh säger till The Korea Herald att det förvisso fortfarande finns tekniska hinder på vägen mot att lyckas tillverka en hopvikbar telefon, men han tycks samtidigt hysa tämligen gott hopp till att man ska kunna ta sig förbi dem. 

”Finns på vår roadmap”

Koh Dong-jin säger vidare uttryckligen att man har en plan för en hopvikbar telefon på Samsungs roadmap, det vill säga den långsiktiga planering som man tänker hålla sig till. ”Vi ska släppa en enhet när vi är helt redo, och vi siktar på nästa år” säger han. Det är naturligtvis inte svårt att se fördelarna med en hopvikbar smartphone, men huruvida det verkligen finns en efterfrågan på marknaden är en annan historia. Det lär tiden få utvisa. 

.

.

 

.