Höstlansering

Sonys mobilsläpp den 26 oktober: Fokus på kamera

Via en teaser som publicerats på Youtube har Sony meddelat att de kommer att lansera en ny mobiltelefon med en riktigt bra kamera.

Publicerad Uppdaterad

Sony har lyckats hålla det som ska lanseras den 26e oktober hemligt för världens ögon, något som inte är allt för vanligt i dagsläget. De har släppt en teaservideo inför lanseringen som ganska tydligt pekar på att det kommer att vara en mobil med stort fokus på kameran. Den kommande telefonen kommer att ha en dedikerad kameraknapp vilket också finns hos Xperie Pro, det är dock inte sagt något om att den kommande telefonen blir en efterföljare till den eller inte. 

I filmen har Sony låtit tre personer, som enligt informationen i filmen arbetar med bild/film på olika sätt, testa den kommande telefonen och alla är så klart imponerande. Om det säger något om produkten i sig eller om Sonys marknadsföring är svårt att säga. Men Sony har ju en stark kameradivision så de har ju stora möjligheter att använda teknik som ligger i den absoluta toppen när det gäller kameralösningar. Frågan är väl bara om de kan lyckas ändra formfaktorn så att den går att anpassa till en mobiltelefon. 

Vad det än är som Sony tänker leverera den 26e, så är det ganska imponerande att de lyckats hålla tyst om det. 

Källa