https://www.mobil.se/nyheter/surface-book-2-till-sverige
564649
Macbook-utmanaren har anlänt

Surface Book 2 till Sverige

Microsoft meddelade häromdagen att man släpper sin nya bärbara dator Surface Book 2 på 17 nya marknader. En av dem är Sverige. Förhandsbokningarna har redan öppnat.

Det är 15-tumsversionen av Microsofts bärbara dator Surface Book 2 som nu släpps även på blågul mark. Datorn har fått mycket fin kritik, inte minst för att den är mycket kraftull samt erbjuder en riktigt imponerande batteritid. Samtidigt har den också kritiserats för att vara åt skogen för dyr. Med tanke på att instegsmodellen kostar hela 29 499 kronor i Sverige, så får vi nog vara böjda att hålla med. Då får man en maskin med åttonde generationens i7-processor, 16 GB arbetsminne och 256 GB SSD-lagring. Vill man ha en flashdisk på 512 GB så får man punga ut med 34 499 kronor och ska man ha värstingen på 1 TB SSD så går det loss på 39 499 kronor.  

Levereras till sommaren

Förhandsbokningarna är öppna redan nu, och är man snabbt framme och tingar ett exemplar så kan man räkna med att få sin maskin levererad ”strax innan sommaren”. Tydligare än så är inte Microsoft med leveransdatumen. Däremot lovar man att datorerna även ska finnas att köpa i butiker i samma veva. Bara att börja spara.