Smartare anteckningar

SwiftKey till Iphone - med hjälp av Evernote

SwiftKey - alternativet till ditt standardtangentbord - har gjort stor succé hos Androidanvändere. Nu har det virtuella tangentbordet släppts till Iphone, men inte i den form som vi är vana att se det.

Publicerad Uppdaterad

Med SwiftKey kan du byta ut tangentbordet som finns i mjukvaran som tillverkaren skickat med, och ersätta det med ett alternativ som har en uppsjö av olika fiffiga funktioner.

SwiftKey har funnits till Android sedan länge, och har kommit att bli mycket populärt. Men när SwiftKey gör Iphone-debut gör man det på ett lite annorlunda sätt, nämligen i form av ett samarbete med Evernote, kända för sin digitala anteckningstjänst.

Bättre på att förutse vad du skriver

Frukten av deras samarbete är anteckningsappen SwiftKey Note. Vid första anblick ser SwiftKey Note ut som vilken anteckningsapp som helst.  Men för att underlätta själva antecknandet för dig har appens tangentbord fått en hel del smarta funktioner.

Bland annat kan tangenbordet förutse vilket ord du håller på att skriva, och göra det på ett mycket mer effektivt sätt än Apples ofta förlöjligade autocorrect-funktion. Appen ska också underlätta formatering av text du matar in, samt automatiskt ladda upp anteckningarna till ditt Evernote-konto.

På grund av begränsingar i Ios kan SwiftKey Note inte erbjuda lika omfattande funktoner som Android-versionen av det virtuella tangentbordet bjuder på. Men appen ser ändå ut att vara ett trevligt och användbart tillskott i Iphone-appfloran.

SwiftKey Note går att ladda ned via App Store (gratis).

Källa