Telias tre olika Iphone-abonnemang

(Uppdaterad 22:10) Det blir tre olika abonnemang för den som köper Iphone. På Telias hemsida har vi just hittat de abonnemang man kan välja på och uppgifter om ingående sms, samtal och datatrafik.

Publicerad Uppdaterad

Abonnemangen heter Imini, Imidi och Imaxi och innehåller alla ett antal samtalsminuter, fria sms och ingående megabyte datatrafik. Man kan även använda sin Iphone med valfritt Telia-abonnemang sägs det på sidan, men då rekommenderar Telia att man tecknar ett så kallat Prisavtal Fastpris för att inte råka ut för allt för stora datakostnader då Iphone är en rätt dataintensiv telefon.

De tre abonnemangen är än så länge angivna med bara "X kr", men det framgår att det billigaste innehåller 100 minuter samtal, 100 sms och 100 MB data per månad. Imidi innehåller 250 minuter samtal, 250 sms och 250 MB data medan Imaxi ger dig 1000 minuter samtal, 1000 sms och 1000 MB data. Den fasta månadskostnaden skiljer sig givetvis åt med de olika abonnemangen och beroende på vilket abonnemang man väljer blir också priset på telefonen olika.

Utöver detta ingår i abonnemangen även tillgång till Telias surfzoner för w-lan.

När vi senare får besked från Telia meddelar kommunikationschef Charlotte Züger att hon inte kan ge närmare besked om priserna.

- Vi kommer gå ut med priserna vid ett senare tillfälle, säger hon till Mobil.

En stund senare ikväll skickade Telia ut ett nyhetsbrev med länk till sidan där uppgifterna finns. Nyhetsbrevet går ut till de som anmält sitt intresse för Iphone och säger kort och gott att sidan ger en förhandsglimt av abonnemangen.