1
1
https://www.mobil.se/nyheter/twitter-blue-sa-blir-twitters-betaltjanst
570354
Nyheter
falskt
Exklusivt material

Twitter Blue – Så blir Twitters betaltjänst

Det har pratats om en betaltjänst från plattformen Twitter ett tag. Nu har det läckt ut information om den kommande betaltjänsten.

Att Twitter ska komma med en betaltjänst för exklusivt material har varit känt ett tag men vilka funktioner som ska komma och vad de ska kosta har de lyckats hålla hemligt än så länge. Nu har dock en läcka dykt upp som kan ändra på den situationen. Läckan kommer från en välkänd analytiker inom appar, Jane Manchun Wong. 

Enligt den här läckan ska prenumerationstjänsten kosta runt 2,99 dollar i månaden och några av funktionerna är dels vad som kallas "Samlingar" och något som kallas "Bokmärkessamlingar". 

Den första handlar om att man kan samla och organisera sina favorittweets. Funktionen "Bokmärkessamlingar" verkar å sin sida ge möjligheten att samla sina bokmärken i olika kategorier. Det verkar också som om användare av betaltjänsten ska kunna ångra sina tweets. 

"Twitter Blue", som det enligt läckan ska kallas, verkar också få flera olika betalnivåer där man får fler nya funktioner beroende vilken betalnivå man ligger på. Om de 2,99 dollar i månaden som nämns ovan är en av de billigare, mitten eller dyrare nivåerna är oklart. 

Det ska väl också, som vanligt, sägas att dessa uppgifter är läckor från en person och ska väl därför tas med en stadig nypa salt. Vad vi sett finns det inga uppgifter om när Twitter Blue ska lanseras.

Källa