Annons

Tidigare än väntat

Uppgifter: Galaxy Note 10 offentliggörs i New York den 7 augusti

Färska men ännu obekräftade uppgifter från källor med insyn i saken gör gällande att Samsung kommer att presentera Galaxy Note 10 i New York den 7 augusti.

Publicerad Uppdaterad

Samsung sägs ha valt att återigen genomföra ett av sina Unpacked-event på Barclays Center i Brooklyn, det vill säga samma lokal i New York som man valde för presentationen av Note 9 förra året. Den 7 augusti ska ett lanseringsevent vara inplanerat, och enligt källorna bakom uppgifterna så ska det vara Galaxy Note 10 som man kommer att presentera. Om uppgifterna stämmer så innebär det ett aningen tidigare presentationsdatum än vad tidigare rykten indikerat. Med tanke på att det är mer än en månad kvar till dess så lär förstås planerna fortfarande kunna ändras. Samsung har valt att inte kommentera uppgifterna. 

En viktig lansering

Note-serien har inte samma stora betydelse som Galaxy S-telefonerna rent försäljningsmässigt, men det är ändå en mycket populär serie. Dessutom är många av de absolut största Samungfansen mycket trogna Note-telefonerna, och deras betydelse för varumärket är avgörande. Nu när man dessutom tvingats skjuta upp lanseringen av vikbara Galaxy Fold (en telefon som fortfarande inte fått något nytt lanseringsdatum) är det förstås extra viktigt att Note 10 tas emot väl. 

Källa