Annons

Ny information i kölvattnet av läcka

Uppgifter: Motorola släpper fyra Moto G7-telefoner nästa år

Motorola lanserar här från vänster till höger Moto G6, Moto G6 Plus och Moto G6 Play

Motorola har på senare år valt att släppa tre varianter av sin Moto G varje år. Men utöver den ordinarie varianten samt Play- och Plus-versionerna så sägs nu även en version med suffixet Power vara på gång under 2019.

Publicerad Uppdaterad

Det är den ofta korrekt underrättade techläckaren Evan Blass som kommit med informationen om att Moto G7 – det vill säga nästa års version av telefonen Moto G – ska släppas i hela fyra varianter. Play- och Plus-modellerna ska få sällskap av en Power-modell. Och om Motorolas tidigare telefonmodeller med det suffixet är någonting att gå på, så borde det handla om en version med extra stor batterikapacitet. 

Uppgifterna följde en stor läcka

Evan Blass kom med uppgifterna om den fjärde Moto G7-modellen bara några timmar efter att specifikationerna för den ordinarie versionen av Moto G7 påstås ha avslöjats i en läcka. Enligt uppgifterna ska enheten få en 6,4-tumsskärm samt en åttakärnig processor av något slag, 4 GB arbetsminne och 64 GB internt lagringsutrymme. Vidare ska frontkameran ha en upplösning på 12 megapixlar medan bakkameran ska ha två linser, en med sensor på 16 megapixlar och en med 5 megapixlar för djup. Batteriet ska ligga på 3 500 mAh. Det är oklart när Motorola tänkt offentliggöra Moto G7, men årets G6-modeller dök upp först i april. 

Källa