https://www.mobil.se/nyheter/uppgifter-samsung-galaxy-f-visades-upp-for-ett-fatal-pa-ces-massan
566429
Nyheter
Släpps inom ett halvår

Uppgifter: Samsung Galaxy F visades upp för ett fåtal på CES-mässan

Samsungs kommande smartphone med böjbar skärm – Galaxy F – ska nu ha visats upp lite närmare för ett fåtal personer på CES-mässan i Las Vegas. Och trots att enheten ännu inte är redo för ett offentliggörande, så ska den släppas inom ett halvår.

Det är koreansk media som hävdar att Samsung har visat upp sin Galaxy F – det vill säga den smartphone med böjbar skärm som man så här långt bara visat en välmaskerad prototyp av – för ett mycket litet antal utvalda personer på CES-mässan i Las Vegas. Vilken kategori personer det rör sig om är däremot oklart, men det ska handla om ”kunder” av något slag, vilket sannolikt betyder operatörer och andra återförsäljare. Och enligt uppgifterna så ska telefonen inte vara riktigt redo för presentation ännu, då man har vissa tekniska problem med vikningen av skärmen. 

Släpps under första halvåret

Samsungs chef för produktstrategier och marknadsföring, Suzanne de Silva, har samtidigt avslöjat för Digital Trends att telefonen ska släppas någon gång under årets första halva. Det är förstås långt ifrån något specifikt datum, men ändå ett tydliggörande. Tidigare har Samsung nöjt sig med att ange ”någon gång under 2019” när det gällt lanseringen av Galaxy F.