Annons

Nummer 4 - 2014

Ute nu: Extra tjockt specialnummer av Mobil

Just nu är den mest spännande tiden på mobilåret och det syns tydligt även i nya numret av Mobil som finns ute nu.

Publicerad Uppdaterad

I nummer 4 av Mobil som finns ute nu i kiosker och på digitala försäljningsställen kan du läsa allt det viktigaste från årets stora mobilmässa i Barcelona. Vi var så klart på plats och rapporterar dels i tidningen om de tio hetaste trenderna, men även så klart om alla nya telefoner, tillbehör och prylar du måste ha koll på. Samsung Galaxy S5, HTC One M8 och Sony Xperia Z2 finns så klart liksom massor av annat spännande i det här extra tjocka numret.

Dessutom testar vi Nokias nya värsting Lumia 1520 som även är med i vårt jämförande test av phablets; telefoner med skärm kring 6 tum. Där finns även Samsung Galaxy Note 3, Sony Xperia Z Ultra och många andra av de hetaste lurarna just nu.

Vi imponeras dessutom av billiga Motorola Moto G som trots riktigt låg prislapp är både smart och snabb.

För dig som vill ha ut mer av den telefon eller surfplatta du redan har bjuder vi på rikligt med apptips och tester oavsett om du har en Iphone, Ipad, Android eller en mobil med Windows Phone.

Det nya numret av Mobil går att hitta i tidningskiosker från och med i dag tisdag den 8 april. Men numret går självklart också att läsa digitalt i smarta mobiler och surfplattor.

Läs Mobil nr 4 i din Ipad och Iphone:
Qiozk och som abonnemang med Readly och Ztory

Läs Mobil nr 4 i din Android:
Qiozk och som abonnemang med Readly och Ztory

Läs Mobil nr 4 i datorn samt som pdf för utskrift:
Qiozk