Samsung lanserar 20 februari

Video från Samsung kan visa kommande vikbara telefonen

Samsung har bekräftat att de lanserar nya produkter den 20 februari. Nu har en video som sägs komma från Samsung Vietnam och som visar nya telefoner fått spridning.

Publicerad Uppdaterad

Enligt de uppgifter som sprids postades filmen hos Samsung Vietnam men togs snabbt bort. Filmen visar en rad olika telefoner, bland dessa en vikbar telefon som viks upp precis som den prototyp Samsung visat upp officiellt och som öppnas som en bok där framsida och insida består av skärm. Samsung har bekräftat att man har en lansering i San Francisco den 20 februari och där räknar vi med att Samsung Galaxy S10 ska visas upp, men att den vikbara telefonen som redan visats upp snabbt på Samsungs utvecklarkonferens i höstas också visas upp lite närmare.

I filmen visas såväl telefoner med klassisk design som en vikbar telefon men om det handlar om koncepttelefoner eller verkliga produkter kan man inte avgöra säkert idag. Filmen har trots att den alltså enligt uppgift tagits bort sparats ner av intresserade tittare och sprids nu, vilket du kan se till exempel nedan.

Källa