Allt innehåll på sidan är sponsrat material
Företag
hej
hoj
huj
https://www.mobil.se/partner/battre-wi-fi-mottagning-i-ditt-hem-med-devolo-whole-home-wifi
565580
Partner
Devolo

Bättre Wi-Fi mottagning i ditt hem med devolo Whole Home WiFi

Problemfri Wi-Fi i hela ditt hem.


Med devolo dLAN 1200+ WiFi AC, ger det dig en perfekt WFi-täckning i hela hemmet! 

Du har haft en hård dag på jobbet, du kommer hem, sätter på din smarta röstassistent, Alexa eller lägger dig ner för att kolla en serie i Netflix, bara för att bli mött med en ledsen suck från din röstassistent och en evigt spinnande buffringsikon från din TV. När du bara vill slappna av, kan en dålig Wi-Fi-anslutning helt döda humöret.


Utan devolo dLAN 1200+ WiFi AC, blir WiFi från din router för svagt för att kunna leverera WiFi i hela hemmet! 

Men om ditt hem lider av en dålig Wi-Fi-anslutning, finns det en lösning på dina trådlösa och mobila problem. devolo dLAN 1200+ WiFi-AC startpaket och extra adaptrar kan se till att du får en snabb nedladdning och uppladdningshastighet var som helst i ditt hus.

Hastighet och stabilitet

För de flesta routrar kan designen på ditt hem allvarligt påverka kvaliteten på den anslutning som dina smarta enheter tar emot. Ju längre bort från routern får du desto mindre stabila och långsammare nedladdningshastigheter, medan tjocka stenmurar, armerade betonggolv och till och med stängda dörrar kan dämpa din anslutningskvalitet.

Powerline-tekniken som används i devolo dLAN 1200+ WiFi AC startpaket frångår alla dessa potentiella anslutningsproblem vid installationen. Anslut en kabel från devolo adapter till din router och sen sätt den i vägguttaget, sätt i den andra adaptern - tryck på en knapp på vardera adaptern, vänta någon minut, och sen är det klart att surfa. Skickar data från din router över elnätet i ditt hem och transporterar det till det rum du har mest problem med, och med ett snabbare WiFi!

Jämfört med andra Powerline-enheter utnyttjar dLAN 1200+ WiFi-adaptrarna också utbudet av Range + Technologi, vilket gör att alla tre kablarna (plus, minus & jordad) i ditt elnät används, vilket ger dig en stabil anslutning om du sätter dig ner för att få lite arbete gjort eller softar framför den senaste filmsuccén.


Den ultimata WiFi-förstärkaren: devolo dLAN 1200+ WiFi AC Startpaket

Mesh-komfort med devolo Powerline

DLAN 1200+ WiFi AC Powerline startpaket kan överföra en Wi-Fi-signal snabbt, upp till 1200 Mbit runt ditt hem, medan varje adapter stöder en snabb roaming teknik. Effekten - alla enheter i ditt hus ansluts automatiskt till den starkaste devolo Wi-Fi-hot spot. Dessutom kan alla devolo-adaptrar kopiera din router-konfiguration, för att ge dig ett Wi-Fi-nätverk i nätverket runt hemmet.

Så vad leder allt detta till? 

Inga fler störningar när du strömmar film, ingen väntetid på filmnedladdningar och inte heller några tappade anslutningar när du flyttar från ett hörn av ditt hem till nästa, gäller såväl mobila enheter som smartphone eller surfplattor – ger hemmet Wi-Fi perfektion. För mer information, besök devolo.se  

devolo-användare kan utöka sitt Wi-Fi-nätverk med upp till åtta Wi-Fi-adaptrar för att skapa ett starkt, snabbt och pålitligt nätverk i hela hemmet. Devolo dLAN 1200+ WiFi AC-startpaket och dLAN 1200 + WiFi-adapter är båda tillgängliga för att köpa från Dustin, Webhallen, Clas Ohlson och Teknikmagasinet.

Publicerad: 13 jul 2018 - 18:31