1
1
https://www.mobil.se/partner/ladda-din-mobiltelefon-med-hjalp-av-en-smart-lampa
571500
Partner
falskt
Annons

Ladda din mobiltelefon med hjälp av en smart lampa

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/smart-home-3779361.jpg?itok=gydhIknF', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/smart-home-3779361.jpg?itok=fGks8rxK', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/smart-home-3779361.jpg', w: 2000, h: 1333, title: ' ' },]
Med den stora utvecklingen inom teknikens värld, så kommer allt mer smarta prylar som vi har god användning av i hemmet. Vi kan bygga upp vårt hem smartare på olika sätt och fler sätt för att ladda mobiltelefoner är något som det är stor efterfrågan på.

Lampor kommer vi alltid ha nytta av i vårt hem och om de följer med fler funktioner än att sprida ljus, så är det en klar fördel. Att göra ditt hus till ett smart hus med smarta lampor är en av de saker som är trendiga just nu, så det är inte förvånande om du upptäcker att det finns produkter som dessa. Många av dem är även i snygg design.

Smarta lampor med snygg design

Vi använder oss allt mer av mobiltelefoner och surfplattor, vilket gör att vi har fått ett ökat behov av att kunna ladda dessa hjälpmedel på ett smidigt sätt. Till hemmet kan man till exempel satsa på stilrena skrivbordslampor med möjlighet att ladda sin mobiltelefon, enbart genom att placera den på lampans fot. En LED-lampa som har en inbyggd funktion för att kunna ladda sin mobiltelefon.

Bra belysning är viktigt när man jobbar, i synnerhet om man sitter längre stunder vid datorn. Det blir en bra bonus om man även kan använda sin lampa för att se till att ens mobiltelefon finns i närheten och kan laddas samtidigt. En annan smart lampa är en LED-lampa från Halo Design, som har flera bra funktioner. Förutom eyeprotection, så finns även uttag för USB-uttag för att ladda tekniska prylar samt funktioner som klocka, alarm och termometer.

Lampor går aldrig ur designen i hemmet

I en del hem ser man allt mindre av lampor, men det betyder inte att intresset för ljuskällor har minskat. Det är snarare som så att det blir en allt större efterfrågan på smarta lampor och med trendig design. Denna trendiga design går ofta i en mer minimalistisk design. Det finns till exempel en lampa som fungerar som läslampa och som kan fällas ihop när du vill lägga undan den.

Genom att utnyttja fler av de funktioner som lampor har kan vi skapa en fantastisk inredning i våra hem. I många svenska hem är det mer eftertraktat med stilren design och gärna produkter som har flera funktioner. Det fina med dessa smarta lampor är att de finns i olika utföranden, så du kan lätt hitta något som passar ditt hems stil.

Publicerad: 13 jan 2022 - 11:00