1
1
https://www.mobil.se/partner/sa-lanar-du-med-direkt-utbetalning-2022
572310
Partner
falskt
Annons från SMS lån direkt utbetalning

Så lånar du med direkt utbetalning 2022

Den som vill låna och snabbt få pengarna på kontot gör rätt i att jämföra de olika aktörer som finns. Tjänsten SMS Lån Direkt Utbetalning vägleder dig och jämför aktörer när du vill ansöka om snabblån, sms-lån eller privatlån.

smslåndirektutbetalning.se har gått igenom alla de bästa aktörerna som lånar ut pengar via sms. Aktörerna erbjuder lån med svar direkt på skärmen och ger dig pengarna på kontot inom 5 minuter. Tjänsten visar även vilka som erbjuder helgutbetalning och de som godkänner sms-lån direkt även med betalningsanmärkning.

Ska du låna pengar till en ny mobiltelefon eller kamera, och det är en bit kvar till lön, så kan det vara värt att jämföra de olika aktörerna innan du bestämmer dig för vilken du ska välja. Flera aktörer kan du låna pengar hos alla dagar i veckan, även kvällar och helger.

Privatlån har lägre ränta

Om du kan vänta 1-3 dagar på dina pengar kan ett privatlån/blancolån vara ett bättre alternativ då dessa har lägre ränta.

Grundförutsättningar för att kunna ta ett SMS-lån och snabblån är att vara minst 18 år, vara folkbokförd och skriven i Sverige i minst ett år, ha fast inkomst från arbete eller pension, ha en årsinkomst på minst 110 000 kronor, samt vara skuldfri hos Kronofogden i minst sex månader.

Så här gör du för att ansöka om ett snabblån

1. Jämför lånen

2. Välj det bästa lånet för dig

3. Klicka på ansök nu-knappen

4. Gör ansökan

5. Pengarna sätts direkt in på kontot efter 1 – 3 dagar när ansökan är godkänd

Jämför lånen

För att kunna välja det bästa lånet är det värdefullt att jämföra den effektiva räntan, återbetalningstiden (så kallad löptid), lånebelopp, åldersgräns, om betalningsanmärkning är ok eller inte, inkomstkrav, uppläggningsavgift och utbetalningstid.

SMS Lån Direkt Utbetalning listar högkostnadskrediter som kan ha räntor på 30-40 procent. Kan du inte betala tillbaka hela lånebeloppet inklusive ränta, riskerar du att få en betalningsanmärkning. Den som behöver hjälp kan vända sig till budget- och skuldrådgivningen i den kommun man bor i. 

Publicerad: 21 jun 2022 - 09:14