Google rullat ut röda mattan

Datumen för Google I/O avslöjade – mer om nästa Android

Men i år blir det en dag kortare än vanligt.

Publicerad Uppdaterad

I sedvanlig ordning publicerade Google ett pussel för att avslöja datumen för årets Google I/O-evenemang, och efter några timmar var allting löst och avslöjat – årets Google I/O kommer att gå av stapeln 11-12 maj. Det är en dag kortare än vanligt och inleds dessutom på onsdag, när det vanligtvis brukar börja på tisdagar.

Precis som de senaste åren kommer det att vara ett evenemang som hålls online och kommer att kunna besökas gratis av alla som vill. Det kommer även att hållas ett litet fysiskt evenemang på Shoreline Amphitheatre i Mountain View, Kalifornien, men även om du skulle råka vara där så är det inte öppet för allmänheten.

Bland sådant som kommer att presenteras under Google I/O lär Android 13 hålla en självklar plats, troligtvis också mobilen Google Pixel 6a, eventuella ledtrådar om Google Pixel 7. Det har ju även spekulerats i att Google arbetar med både egna surfplattor, smartklockor och vikbara enheter, men även om det inte visas upp kan det fortfarande komma information om vart Google är på väg med nya enheter.

Källa