Lär känna din Galaxy Watch

Tips: Så får du bättre batteritid på Samsung Galaxy Watch

Batteritiden är en av svagheterna i Samsung Galaxy watch, men det finns sätt att förbättra den.

Publicerad Uppdaterad

Det finns egentligen inga magiska sätt att få bättre batteritid i din klocka, men genom att dra ner på funktioner kan du givetvis få bättre batteritid. Det handlar främst då om att stänga av Always on Display och minimera den kontinuerliga hälsomätningen i form av puls-, stress- och andra mätningar. 

Mest har du att tjäna på att stänga av Always on Display. Det gör du under Inställningar - Skärm - Always on Display i klockan. 

Genom att sedan gå in på Samsung Health i klockan och bläddra ner till Inställningar i botten kan du stänga av de kontinuerliga mätningarna av puls, stress, syrenivå i blodet under sömn och hudtemperatur för att ytterligare spara batteri. 

Det här tipset har tidigare publicerats exklusivt för Plus-medlemmar på Mobil.se. Här kan du bli Plus-medlem och därmed få direkt tillgång till alla artiklar på Mobil.se och dessutom ta del av förmånliga erbjudanden och rabatter. Som plusmedlem så får du samlade tips och många andra fördjupande, vägledande artiklar. Tipset publicerades ursprungligen här när vi gav plus-medlemmar tips på funktioner i Samsung Galaxy Watch.