.

Senaste testet

 • Sonys helt trådfria miniheadset har svårt att leva upp till de förväntningar vi har på dem efter Sonys tidigare lurar i serien.

.

 • Lanserades nyligen

  Det är inte varje dag som ett helt nytt mobilmärke introduceras. Att det dessutom sker i Sverige hör verkligen till ovanligheterna. Här är mobil.se:s första intryck av de pinfärska Kazam-telefonerna.

  6 nov 2013 - 11:50
 • Presenterade sju telefoner

  På tisdagen lanserades det nya mobilmärket Kazam. Tillverkarens första produktportfölj innehåller två serier: Kazam Trooper och Kazam Thunder.

  5 nov 2013 - 18:03
 • Android-nykomling

  Lanseringsdatumet har flyttats fram från september till november men den 5:e november är det dags för nykomlingen Kazam att visa sina Android-telefoner.

  25 okt 2013 - 13:17

Senaste kommentarerna

Senaste apparna

 • Satsar på Android

  Kazam, nykomlingen bland mobiltillverkarna, har jobbat i det tysta. I september lanserar företaget ett helt produktsortiment med inte mindre än åtta Android-telefoner. Mobil.se har talat med Frank Jensen, Chief Operating Officer, på Kazam.

  9 aug 2013 - 16:19
 • Ny mobiltillverkare

  Kazam, en ny smartphonetillverkare grundad av tidigare HTC-chefer, planerar att lansera sin första enhet i år. Som ett led i sin säljoffensiv, i synnerhet i Norden, har ett flertal nyckelpersoner rekryterats.

  6 aug 2013 - 15:41

Senaste testet

Senaste apptestet

Tipsa Mobil

Vi vill ha en kontinuerlig dialog med dig som besöker mobil.se.

Skicka gärna ett mail om du har ett hett tips eller nåt spännande att berätta.

Om Mobil

Mobil är Sveriges ledande tidning och sajt inom området mobil kommunikation. 

Tidningen och sajten riktar sig till dig som skall köpa nya mobila prylar eller tjänster och dig som vill hålla koll på vad som händer i den mobila världen eller som jobbar inom mobilbranschen.

Mer om Mobil här.

Vi är Mobil

Kontakta Mobils redaktion.

Du hittar vår kontaktinformation här.

Mobils nyhetsbrev

Vårt dagliga nyhetsbrev håller dig uppdaterad om vad som händer i mobilbranschen.

Registrera dig här!