Annons

Tycks få Snapdragon 845-chipp

Benchmarktest avslöjar detaljer om Razer Phone 2

Att Razer har en ny version av sin gamingtelefon Razer Phone på gång är känt vid det här laget. Desto färre detaljer har läckt ut, men nu tycks ett benchmarktest på Antutu avslöja en del om enheten.

Publicerad Uppdaterad

Arbetet med Razer Phone 2 omnämns i Razers senaste kvartalsrapport och uppföljaren till Razer Phone får väl därmed i princip anses vara bekräftad. Desto mer sparsmakat har det varit med information om specifikationerna, men nu tycks det mesta ha läckt ut via benchmarkingsajten Antutu där en enhet kallad Razer Phone 2 dykt upp. Framför allt så bekräftas det som vi tidigare misstänkt, nämligen att den huvudsakliga skillnaden står att finna i en snabbare processor. Enheten ska enligt uppgifterna på Antutu nämligen vara rustad med Qualcomms Snapdragon 845-chipp (den första versionen kommer Snapdragon 835 under skalet). 

Stor lagringsutrymme

En annan sak som står ut är lagringsutrymmet som uppges ligga på hela 512 GB, det vill säga ett riktigt rejält lyft jämfört med originalversionens 64 GB. I övrigt tycks specifikationerna likna föregångarens. Vi får fortfarande en 16:9-skärm med upplösningen 1 440 x 2 560 pixlar och det sitter fortfarande 8 GB arbetsminne i enheten. Den första versionen av Razer Phone hade framför allt en imponerande skärmuppdateringsfrekvens på 120 Hz. Om det gäller även den nya telefonen framgår inte, men det skulle natutligtvis vara oerhört förvånande om Razer valde bort en av de egenskaper som fick den första versionen av enheten att stå ut i mängden mest av allt. 

Källa