Mer från CES 2014

CES: Stratus - lyxig Ios 7-handkontroll

Steelseries har precis lanserat en lyxig blåtands-handkontroll anpassad för Ios 7-enheter.

Publicerad Uppdaterad

Vi har tidigare sett Ios 7-handkontroller från både Logitech och MOGA. Nu kommer Stratus, som är Steelseries svar på konkurrenternas kontroller.

Men till skillnad från andra Ios 7-handkontroller som ansluter via Lightning-porten till Iphone eller Ipad, ska Stratus istället para ihop sig med enheten via blåtand. Kontrollen erbjuder ett styrkors, två analoga spakar och fyra tryckkänsliga knappar. Handkontrollens utsida ska skyddas av ett lite ruggat skal.

Anslut fyra kontroller samtidigt

I nuläget har spel som Dead Trigger 2, Asphalt 8: Airborne och Bastion stöd för handkontrollen. Intressant nog ska det gå att ansluta upp till fyra stycken Stratus-kontroller till samma enhet.

Enligt sajten TouchArcade, som tittat närmare på Stratus, ska kontrollen ha en imponerande batteritid på över tio timmar. Stratus får också beröm för att den går att ansluta till vilken Ios 7-enhet som helst.

På minussidan nämns priset. Stratus har nämligen en prislapp på motsvarande cirka 650 svenska kronor. Den som är intresserad kan förbeställa en handkontroll på Steelseries hemsida.

Källa