Uppgifter

Galaxy Note 8 presenteras sannolikt först på IFA

Obekräftade färska uppgifter har gjort gällande att Samsungs nya phablet Galaxy Note 8 skulle offentliggöras redan i augusti. Men enligt källor till sajten Sammobile får vi vackert vänta till IFA-mässan i Berlin i höst.

Publicerad:

14 jun 2017 - 14:16

Uppdaterad:

14 jun 2017 - 14:16

Ryktena om en tidigarelagd presentation av nya Galaxy Note 8 bygger bland annat på att Samsung skulle vilja komma före Apples lansering av nya Iphone-modeller. Således skulle man hålla ett av sina klassiska Unpacked-event redan i augusti, i stället för på IFA-mässan i september. Men enligt källor till sajten Sammobile stämmer inte den saken alls. 

Kan avslöja fler detaljer

Enligt Sammobiles källor på Samsung ska planerna från den koreanska elektronikjätten ligga fast, vilket betyder att presentationen kommer att äga rum i samband med IFA-mässan. Med det dock inte sagt att vi får vänta till dess på all information om enheten. Möjligen, menar Sammobiles källor, kommer Samsung nämligen att avslöja flera detaljer om Galaxy Note 8 innan dess. 

Tradition

Samsung har mer eller mindre av tradition dessutom alltid presenterat någon större nyhet i samband med IFA-mässan. Och med tanke på att smartwatch-enheten Gear S4 knappast lär hinna bli klar till dess, så återstår i princip bara Galaxy Note 8. 

.

.

 

.