Nu i svenska butiker

Här finns Apple Watch att köpa idag

Det var kö när Apple Watch idag började säljas i Sverige. Utöver i Apples butik i Täby finns klockan även tillgänglig hos andra återförsäljare.
Apples butik i Täby var i morse en av de platser där de första svenska kunderna kunde köpa sin egen Apple Watch.

Sedan klockan 07.01 idag finns Apple Watch att beställa på Apples hemsida, men den finns även i Apples butiker och hos återförsäljare.

Publicerad Uppdaterad

Idag är det säljstart för Apple Watch i Sverige och förutom att man nu alltså kan beställa klockan från Apples hemsida så finns den för den som är mer otålig att köpa i butik så du kan få klockan på din handled redan idag. Apple Watch tillverkas ju i tre olika grundmodeller som sedan kombineras med olika armband. De två billigare modellerna Apple Watch och Apple Watch Sport finns tillgängliga i Sverige, men lyxvarianten i guld, den som kallas för Apple Watch Edition verkar bara vara tillgänglig i Apples webbutik.

Genom en särskild sökfunktion på Apples hemsida kan man söka vilken butik som är närmast och dessutom säljer klockan. I Malmö finns klockan till exempel tillgänglig i Apples egen butik, i Helsingborg finns den i Apple Store och ytterligare en butik och i Göteborg finns klockan att köpa på Forum Nordstan. I Stockholm finns klockan förutom på Apple Store i Täby även hos tre fristående återförsäljare.

Vill du vara säker på att få din klocka idag kan du leta rätt på den du vill ha på Apples hemsida och sedan boka tid för upphämtning och utprovning i butik. I skrivande stund finns det obokade tider under dagen idag i flera butiker. Det tycks heller inte vara någon brist på klockor i Apples lager, för leveranstiden om man beställer på nätet idag är än så länge en dag eller en vecka på många av modellerna.

Apples butik i Täby var i morse en av de platser där de första svenska kunderna kunde köpa sin egen Apple Watch.