Mer data, ändrade villkor

Hallon får bättre abonnemang

Mobiloperatören Hallon stuvar om i sina mobilabonnemang och ändrar villkor och datapotter.

Publicerad Uppdaterad

Hallon är Tres lågprisvarumärke, och man använder således Tres mobilnät. Det man offrar genom att välja en operatörs lågprismärke brukar framför allt vara support från operatören.

Med de nya reglerna höjer man datapotterna på de flesta abonnemang och man erbjuder nu 2, 4, 10, 25 eller 100 GB data i månaden. Sedan tidigare kan du spara oanvänd surf upp till 100 GB till kommande månader.

Man släpper också helt samtalspotterna och har nu fria samtal inom Sverige på samtliga abonnemang, samt fria SMS till hela världen. Om du surfar inom EU och EES kan du använda upp till 10 GB, eller hela din månadspott, om den är lägre än så.

De nya abonnemangen träder i kraft fredag den 1 december. Du som redan har ett abonnemang kommer enligt Hallon i de flesta fall att få höjd datapott för samma månadskostnad, och du kan byta abonnemangsnivå utan kostnad eller bindningstid när som helst. Det är enbart i abonnemangen Liten och Liten Student/55+ som man inte får ökad datapott. Hallon själva har en lista där du kan se exakt hur datapotterna och villkoren för respektive abonemang förändras.

Källa