https://www.mobil.se/nyheter/han-tappade-telefonen-fr-n-flygplanet-allt-f-ngades-p-film
563807
Nyheter
Galaxy S5 klarade fall på 305 meter

Han tappade telefonen från flygplanet – allt fångades på film

Snacka om buskis.
Telefonen klarade mirakulöst nog fallet på över 300 meter, när en man i Kentucky tappade sin Galaxy S5 från ett flygplan. Men inte nog med det. Allt spelades dessutom in och har nu publicerats på Youtube.

Om du någon gång funderat över hur det skulle kännas att falla 305 meter, så kan du nu spana in en film på Youtube som laddats upp av Kentucky-bon Robert Ryan. Hans farbror tappade nämligen sin Galaxy S5 från ett flygplan, när han skulle föreviga flygturen på film. Telefonen klarade sig mirakulöst nog helt oskadd, då den landade i ett buskage. Dessutom fortsatte telefonen filma hela flygturen, landningen och hur två män till slut hittar den. 

Hittas efter sju och en halv minut

Filmen är totalt 11 minuter lång och består förutom det snurriga infernot när telefonen dalar mot marken av ett långt segment där den ligger med kameran uppåt i en buske. Efter drygt sju minuter och 30 sekunder dyler två män upp, som konstaterar att telefonen inte tillhör någon av dem. De returnerade så småningom telefonen till sin rättmätige ägare. Filmen i sin helhet kan du se nedan.