Nya rykten

Iphone 5s förpackning läckt

Iphone 5s-förpackningen

Det har dykt upp både förpackning och säljdokument som ger oss fler detaljer kring Iphone 5s-lanseringen.

Publicerad Uppdaterad

Imorgon håller Apple sitt event för att, med största sannolikhet, visa upp Iphone 5s och Iphone 5c som har dykt upp i ryktessfären otaliga gånger under den senaste tiden. De senaste ryktena för med sig något som påstås vara förpackningen till Iphone 5s och några dokument som ska agera säljstöd när Iphone 5s ska säljas i butik.

Den läckta förpackningen visar en silverring runt hemknappen på Iphone 5s, något som finns där både för att det rent tekniskt krävs för fingeravtrycksläsaren, men också för att understryka just den funktionen designmässigt.

När det kommer till säljdokumenten hänvisar även de till fingeravtrycksläsaren, men de ger även ett par andra detaljer. Kameran ska fortfarande ligga på åtta megapixel, men den här gången med en bländare på f/2.0 för bättre bilder i dåliga ljusförhållanden. Den främre kameran ska även ha klivit upp till två megapixel mot föregångarens 1,2. Trots att enheten behåller samma vikt, mått och batteritid ska systemchippet ha uppgraderats till en A7-modell från fjolårets A6. Exakt vad det innebär i praktiken vet vi inte, även om det förekommit rykten om systemchippet tidigare.

I samband med ovanstående rykten har det även börjat surras om prissättningar och det fortsatta vara eller icke vara för Iphone 5. Modellen kommer att finnas kvar, men bara med 16 gigabyte lagringsutrymme. Prissättningen enligt amerikanska mått kommer sedan att gå från noll dollar för en Iphone 5c av enklaste modell, 99 dollar för Iphone 5 och från 199 dollar för en Iphone 5s.

Tror ni ovanstående stämmer? Om inte annat får vi veta imorgon.