Efter alla bildläckor

Nu visar LG upp V40 Thinq – och visst tycks den ha fem kameror

Mängder av bilder har redan läckt ut på LG:s nya telefon V40 Thinq, och kanske är det just därför som LG själva nu valt att publicera ett videoklipp där man visar upp telefonen i (nästan) all sin prakt.

Publicerad Uppdaterad

Tre kameror? Fyra kameror? Fem kameror? Buden har varit många när det gäller LG:s kommande smartphone-flaggskepp V40 Thinq. Likaså bildläckorna. Och nu väljer LG att publicera en egen film föreställande telefonen, som med åtminstone 99,9 procents säkerhet bekräftar att enheten mycket riktigt är rustad med hela fem kameror. Man visar förvisso inte upp framsidan av telefonen i klippet, men däremot så förekommer siffran fem vid flera tillfällen i klippet och på bakstycket finns tre linser. 

Inga detaljer

Förutom att vi får se telefonen i ett begränsat antal vinklar så bjuder LG inte på någon information alls. Det enda vi vet är att skärmen kommer att mäta 6,4 tum och att telefonen blir lika bred som förra årets V30. LG V40 Thinq kommer att offentliggöras i samband med ett event den 3 oktober, och den som vill ha fler detaljer får helt enkelt ge sig till tåls till dess. 

Källa