https://www.mobil.se/nyheter/nya-renderingar-och-filmer-p-st-s-visa-galaxy-s9
564696
Läckorna avlöser varandra

Nya renderingar och filmer påstås visa Galaxy S9

Ju närmare lanseringen av Galaxy S9 vi kommer desto tätare duggar läckorna. Nu har det dykt upp flera renderingar från skaltillverkaren Poetic Cases, samt ett videoklipp som påstås visa en attrapp av enheten.

Samsung har sedan tidigare bekräftat att Galaxy S9 (och med största sannolikhet därmed också Galaxy S9+) kommer att offentliggöras i samband med Mobile World Congress i Barcelona, närmare bestämt den 25 februari. Och som traditionen bjuder så kommer läckorna med allt tätare intervall ju närmare lanseringen vi kommer. De senaste bilderna kommer från skaltillverkaren Poetic Cases, som visar både S9 och S9+ med olika typer av skal. Det är oklart hur autentiska renderingarna av telefonen är, men om bilderna är korrekta så visar de onekligen upp det mesta av telefonen, eftersom skalen är genomskinliga. 

Stämmer med förhandsuppgifterna

Av bilderna att döma så tycks designen stämma mycket väl med de förhandsrykten som cirkulerat tidigare. Telefonerna har ett bakstycke med enkelkameralösning och på framsidan för designen tankarna till Galaxy S8 och S8 Plus i hög grad. När det gäller det korta videoklippet med den påstådda attrappen av Galaxy S9 så tycks den överensstämma med renderingarna från Poetic Cases.  Precis som med alla obekräftade uppgifter, rykten och bildläckor så gör man bäst i att betrakta bilderna och videoklippen med en rejäl portion skepsis. 

Ämnen