Inget slut på eländet i sikte

Rapporter om blinkande Pixel 2 XL-skärmar

En ny dag, ett nytt Pixel 2 XL-problem? Ja, det verkar faktiskt inte bättre. Den här gången kommer användarrapporter om blinkande skärmar.

Publicerad:

9 nov 2017 - 08:59

Uppdaterad:

9 nov 2017 - 08:59

Frågan är om någon smartphone-lansering någonsin kantats av så många olika bekymmer som när det kommer till Googles Pixel 2 XL? Jo, vi har sett större problem i våra dagar. Men så här mycket småkrångel på så kort tid har vi nog aldrig sett maken till. Vi har nästan tappat räkningen nu, men inbränning i skärmarna, klickande och fräsande oljud i högtalarna, telefoner som levererats utan operativsystem, skyddsbeläggning som lossnar och problem med ljudupptagning är några av de missöden som präglat lanseringen av den LG-tillverkade telefonen. Och nu kommer dessutom uppgifter om blinkande skärmar. 

Sker vid upplåsning

Det är återigen oklart hur omfattande problemen är och det är den här gången åtminstone möjligt att man kan leva med felet. Men faktum är att ett flertal ägare nu rapporterar om att deras enheter blinkar till med ett mycket skarpt och intensivt sken – nästan som en kamerablixt – när de låser upp dem. Problemet tycks dessutom vara intermittent. En omstart råder bot på saken tillfälligt, men felet kommer tillbaka efter en stund. Fabriksåterställningar eller att köra telefonerna i felsäkert läge har inte heller visat sig kunna råda bot på problemet. Google har ännu inte kommenterat problemet. 

.

.

408180951112_10155701858931113

.