https://www.mobil.se/nyheter/razer-phone-2-pastas-vara-pa-gang-redan-i-ar
565683
Nyheter
Uppföljare till gamingluren släpps i år

Razer Phone 2 påstås vara på gång redan i år

Förra höstens Razer Phone är fortfarande en av de mest kraftfulla mobila enheterna på marknaden, men det stoppar inte gamingjätten från att släppa en uppföljare redan i år. Åtminstone om man får tro Razer-chefen Chen Xiaoping.

Gamingtelefonen Razer Phone fick många att höja på ögonbrynen när den offentliggjordes i november förra året. Och det med all rätta. Enheten har prestanda som verkligen sticker ut, inte minst i form av en skärmuppdateringsfrekvens på hela 120 Hz, något som den fortfarande är helt ensam om i mobilvärlden (möjligtvis med undantag för Apples Ipad Pro, om man anser att den ska räknas i sammanhanget). Och nu kommer uppgifter från Razer-chefen Chen Xiaoping om att Razer Phone 2 är på gång och att den ska lanseras i Kina redan innan årsskiftet.  

Inga specifikationer kända

Några detaljer om den kommande enheten finns inte i nuläget och man kan bara spekulera i hur Razer har tänkt överträffa Razer Phone 1 rent prestandamässigt. Men det kan förstås röra sig om någonting så enkelt som en enhet med uppdaterad processor (sannolikt Qualcomms Snapdragon 845) och kanske något större skärm. Flera andra tillverkare har hakat på trenden med gamingtelefoner, som framför allt vunnit stor popularitet i Kina. Huruvida de har nya enheter på gång också återstår däremot att se.