Bättre

Rykte: Iphone 7 får större batteri

Storleksändringar är de senaste ryktena gällande Iphone 7.

Publicerad:

4 jan 2016 - 10:25

Uppdaterad:

4 jan 2016 - 10:25

Iphone 7 kommer inte att se dagens ljus förrän om något halvår som tidigast om vi ska tro vissa rykten (mer troligt är annars september som det varit de senaste åren), men i vanlig ordning surrar ryktena för fullt.

Idag handlar det om storlek på två olika sätt. Dels sägs det att en variant av Iphone 7 med 256 gigabyte lagring kommer att se dagens ljus.

Det andra, troligen mer välkomna, ryktet är att batteriet kommer att utökas. I Iphone 7 Plus skulle det innebära att batteriet växer till 3100 milliamperetimmar, vilket kan jämföras med dagens 2750 milliamperetimmar i dagens Iphone 6s Plus. Hur stort batteriet i den vanliga modellen skulle bli spekuleras det däremot inte i (tar vi och höftar fram samma procentuella ökning som för den större modellen skulle vi dock hamna strax över 1930 milliamperetimmar).

Ett större batteri är såklart alltid välkommet fram tills den dag batterierna i sig mer effektiva. Samtidigt kanske det också gör att vi slipper fula batteriskal, så förhoppningsvis stämmer ryktena.

.

.

 

.