Troligen Iphone 4G

Ny Iphone 7 juni

Nästa Iphone-modell kommer med största sannolikhet att presenteras den 7 juni på en utvecklar-konferens anordnad av Apple.

Publicerad Uppdaterad

Iphone 4G har redan visats upp på nätet, både på bilder och i videoklipp, som en följd av att någon på Apple tog den med sig en av de första, maskerade exemplaren till en bar och glömde kvar den där.

Att det verkligen är den modell som kommer att visas upp på Apple World Wide Developer Conference den 7 juni går inte att veta helt säkert, men allt talar för det. Inom parentes kan sägas att Iphone 3G och 3GS båda har presenterats under WWDC 2008 och 2009.

Det har funnits obekräftade uppgifter som talar om att Apple planerar att släppa flera Iphone-modeller under 2010 och i så fall skulle det möjligen kunna vara en annan modell som visas upp under konferensen. 

Troligast är dock att vi får se den officiella lanseringen av 4G-modellen som visade sig har ett annat utseende än tidigare Iphones. Personer som har sett telefonen påslagen uppger att skärmen är mera högupplöst än hos nuvarande Iphones. Bättre kamera hör också till det man kan förvänta sig och vissa uppgifter talar om ett lagringsutrymme på 80 gigabyte.