https://www.mobil.se/nyheter/samsung-har-b-rjat-uppdatera-note-4-och-s4
558456
Nyheter
På gång

Samsung har börjat uppdatera Note 4 och S4

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/phablet%20note%204.jpg?itok=uHo0T1w2', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/phablet%20note%204.jpg?itok=Nl2ebGeU', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/phablet%20note%204.jpg', w: 1382, h: 922, title: ' ' },]
Nu har uppdateringarna av Android 5.0 Lollipop börjat rulla ut till Galaxy S4 och Galaxy Note 4 i våra delar av världen.

Det går fort nu. För några dagar sedan började Samsung skicka ut uppdateringar av den Exynos-försedda Galaxy S4 (det vill säga främst den asiatiska modellen) till Android 5.0 Lollipop och nu rapporterar Sammobile att vissa Galaxy Note 4-modeller (SM-910C för att vara exakt) har börjat få uppdateringen, vilket borde innebära att vår svenska modell, SM-N910F, inte borde vara långt borta.

Samtidigt meddelar samma sajt att Galaxy S4 har fått Lollipop i en OTA-uppdatering (over the air, alltså att du inte behöver blanda in en dator med Kies för uppdateringen) i Polen. Även det borde innebära att våra svensksålda modeller av luren inte är allt för långt borta, men i dagsläget är det svårt att säga något exakt datum utöver att det just inte verkar vara långt kvar nu.