Inför CES-lanseringen

Sony Ericsson visar baksidan

Ytterligare en bild på en av de modeller som Sony Ericsson väntas visa upp under morgondagens lansering på CES-mässan har publicerats av tillverkaren.

Publicerad Uppdaterad

Under natten till onsdag, svensk tid, kommer Sony Ericsson att visa upp en eller flera nya telefoner vid CES-mässan i Las Vegas. Med tanke på de bilder som tillverkaren själv publicerat och de bilder och den information som läckt ut i förväg handlar det om flera modeller.

Att Arc S kommer att ersättas med en ny toppmodell kan man utgå från och troligen är det den modellen som Sony Ericsson nu visar upp bakifrån. Av bilden framgår inte mer än att kameran kan spela in video i hd-upplösning, något som framgått av tidigare bilder och dessutom är en väntad funktion.

Man kan också konstatera att modellen på Sony Ericssons senaste bild inte ser ut som en av de modeller som förekommit på bild på nätet. På flera bilder har man kunnat se en telefon med en rad lysdioder på baksidan, vilket tyder på att Sony Ericsson har minst ytterligare en modell på gång. Om den presenteras imorgon eller på Mobile World-mässan i februari återstår att se.