Fejk eller äkta?

Första bilden på Samsung Galaxy S4

Samsung kommer visa upp sitt nästa flaggskepp på CES-mässan i Las Vegas - men bara för utvalda toppchefer i mobilbranschen. En första bild av vad som påstås vara den kommande telefonen har också läckt ut på nätet.

Publicerad Uppdaterad

Någon officiell debut på CES-mässan för nästa Samsung Galaxy S-modell är inte att vänta.  Däremot kommer en tidig version av Samsung Galaxy S4:an att visas upp bakom stängda dörrar på mässan för utvalda toppchefer i mobilbranschen, enligt den koreanska sajten MT.

En första bild av vad som påstås vara den kommande telefonen har också läckt ut på nätet via sajten Sammobile. Telefonen på bilden är väldigt lik den nuvarande S3:an, men saknar en menyknapp under skärmen. Det är förstås omöjligt att veta om bilden är fejk eller inte, men undersöker man den närmare så tycker i alla fall undertecknad att det ser lite ut som någon har klistrat in skärmen på den påstådda S4:an från en annan bild.

Några specifikationer för telefonen, som annars förväntas visas upp offentligt först till våren, är förstås inte släppta av Samsung men enligt Sammobile kan telefonen tänkas vara försedd med följande specifikationer:

- Quadcore-processor på 2.0 GHz

- Mili-T658 GPU

- 2 GB RAM

- 5 tums full hd-skärm

- 13 megapixel-kamera (baksidan)

- 2 megapixel-kamera för videosamtal (framsidan)

- Android 4.2.1

Källa