Stämmer med tidigare läckor

Bilder på Honor 8X Max läcker ut på förhand

Nya telefoner från Honor förväntas offentliggöras i samband med en presskonferens på IFA-mässan i Berlin i morgon. Och nu kan bilder på en av enheterna ha läckt ut på förhand, närmare bestämt Honor 8X Max.

Publicerad Uppdaterad

Det bör påpekas att ingenting är bekräftat om vare sig Honor 8X eller Honor 8X Max ännu, men de rykten som cirkulerat så här långt har handlat om just de två telefonerna. Den senare av dem tycks av allt att döma nu också ha dykt upp på pressrenderingar som publicerats av Slashleaks. Om bilderna är korrekta så är det en telefon med mycket tunna skärmkanter vi kommer att få se, och dessutom har den en minimal och vattendroppsliknande sensorpanel som hyser en ensam selfiekamera och inget mer. På bakstycket finer man en dubbelkameralösning placerad lodrätt längs med ena långsidan. 

Sägs ha Snapdragon 660-chipp

Bilderna stämmer tämligen väl överens med de läckor och uppgifter som cirkulerat tidigare. Och i övrigt förväntas telefonen komma rustad en jättelik 7,12-tumsskärm, Qualcomms Snapdragon 660-chipp, 4GB arbetsminne samt ett batteri på hela 4 900 mAh. Telefonen ska köra Android 9.0 Pie direkt ur förpackningen. Vilka marknader som telefonen är aktuell för och vad den kommer att kosta är ännu oklart, men i ett första skede lär det vara den kinesiska marknaden som gäller. 

Källa