Annons

Ingen roterande ram

Bildläcka avslöjar nya smartklockan Galaxy Watch Sport

Bilden kommer via 91Mobiles

Samsungs nya smartwatch Galaxy Watch Sport ser av allt att döma ut att bjuda på en helt ny design. Det tyder åtminstone en färsk bildläcka på, förutsatt att den är autentisk.

Publicerad Uppdaterad

Det är inte bara de nya Galaxy S10-telefonerna som står för dörren när Samsung bjuder in till Unpacked-event inom några veckor. Den nya smartklockan Galaxy Sport lär också dyka upp, och nu har dessutom bilder som påstås föreställa enheten läckt ut. Om den verkligen kommer att heta Galaxy Sport är inte fastställt. Det har förekommit uppgifter om att enheten kommer att kallas Galaxy Watch Active. Oavsett vad namnet blir så tycks klockan hur som helst skilja sig en aning från tidigare smartklockor från Samsung rent designmässigt. 

Ser smidig ut

Klockan kan karaktäriseras som slank och smidig i sin framtoning, och om bilden är någonting att gå på så tycks den även sakna den roterande ram som utmärkt tidigare smartklockor från Samsung. Just den saken är förstås lite trist, eftersom det varit en både angenäm och smart lösning. Klockan har två knappar på högerkanten. Vad gäller specifikationerna så har inget nytt tillkommit i och med bildläckan. Däremot har en enhet kallad SM-R500 – som sannolikt är den här klockan – dykt upp hos en rad certifieringsorgan runt om i världen. Enheten tycks få 4 GB arbetsminne samt stöd för mobila betalningar via NFC. Det sägs även att den ska begåvas med påminnelser via AI-assistenten Bixby. 

Källa