https://www.mobil.se/nyheter/bildlacka-kan-ha-avslojat-hur-galaxy-note-10-ser-ut
567277
Nyheter
Ser mycket övertygande ut

Bildläcka kan ha avslöjat hur Galaxy Note 10+ ser ut

Renderingar via Ishan Agarwal
Sajten Mysmartprice har i samarbete med techläckaren Ishan Agarwal kommit över bilder som man påstår är officiella pressrenderingar av Samsungs kommande telefonmodell Galaxy Note 10+.

Techläckaren Ishan Agarwal har klivit fram som en tämligen pålitlig källa när det handlar om förhandsläckor. Och nu har han kommit över bilder som han påstår är officiella pressrenderingar av Samsungs kommande Galaxy Note 10+, en telefon som förväntas offentliggöras i samband med ett event i New York den 7 augusti. De nya renderingarna stämmer i hög grad med tidigare läckta bilder från Onleaks, som visar att telefonen – tvärt emot vad vissa rykten gjort gällande – får fysiska knappar och inte enbart blir geststyrd. Bilderna bekräftar även tidigare uppgifter om ett centrerat kamerahål i skärmens övre kant. 

Telefonen nu även hos FCC

Telefonen har dessutom dykt upp i dokument hos den amerikanska myndigheten FCC (som måste granska och godkänna all elektronik med uppkoppling som säljs i USA). Och av FCC-dokumenten framgår fler detaljer, till exempel att den dedikerade knappen för AI-assistenten Bixby inte finns på Note 10+, samt att den klassiska hörlursutgången är slopad. Både Agarwals bilder och dokumenten från FCC rör alltså plusmodellen av telefonen, och man kan därför inte dra några slutsatser kring den ordinarie Note 10-modellen med utgångspunkt från dem. 

Annons