Rykten från Sydkorea

”Galaxy S9 kan presenteras redan i januari”

Galaxy S8 känns fortfarande ny och Galaxy Note 8 är knappt torr bakom öronen. Men trots det har rykten om Galaxy S9 redan börjat cirkulera. Det senaste gör gällande att telefonen ska offentliggöras redan i januari.

Publicerad:

1 sep 2017 - 16:43

Uppdaterad:

1 sep 2017 - 16:43

Det är primärt uppgifter om tillgängligheten på AMOLED-skärmpaneler som givit upphov till de färska ryktena om Galaxy S9. Leveranserna av skärmpanelerna ska nämligen inledas så snart som i november, vilket är två månader tidigare än när Samsung stod i begrepp att lansera Galaxy S8. Således menar källorna bakom uppgifterna att Galaxy S9 också borde vara redo för lansering två månader tidigare. Att snabbt få ut en ny telefon efter att Apple lanserat sin Iphone 8 borde dessutom vara intressant för Samsung. 

Rykten om hårdvaran

Det har redan förekommit en del rykten om Galaxy S9-hårdvaran. Bland annat påstås den få samma avlånga skärm med aspektratiot 2:1 som Galaxy S8. Dessutom sägs den får Qualcomms kommande topp-chipp Snapdragon 845, åtmintone på vissa marknader. Galaxy S9 förväntas också få en dubbelkameralösning enligt samma modell som Galaxy Note 8. 
Som vanligt när det handlar om rykten bör man ta uppgifterna med en rejäl nypa salt. 

.

.

 

.