.

Senaste testet

 • Samsung har gjort en mycket diskret uppdatering av sin toppmodell samtidigt som man faktiskt åtgärdat allt som gjorde att jag hade svårt att bli vän med föregångaren.

 • Plus en Plus-version

  Enligt obekräftade uppgifter kommer LG:s nya flaggskeppsmobil G7 att presenteras i maj. Dessutom kommer man enligt uppgifterna även att bjuda på en Plus-version av telefonen i samma veva.

  13 mar 2018 - 14:48
 • Det mesta nu känt

  Flera läckor med både bilder och specifikationer tycks nu ha avslöjat det mesta om den kommande flaggskeppsenhet från kinesiska Oneplus som sannolikt får namnet Oneplus 6. Den senaste läckan kommer i form av skärmdumpar från ett benchmarktest på Antutu.

  8 mar 2018 - 15:18
 • Variant på Liquid Surface

  Enligt de senaste ryktena ska HTC:s kommande flaggskeppstelefon U12 offentliggöras så snart som i april, och mängder av information om enheten har redan läckt ut. Nu kommer dessutom uppgifter om att telefonen kan komma i en variant med ett bakstycke i frostat glas.

  7 mar 2018 - 13:58

.

Senaste kommentarerna

Senaste apparna

Sidor

Tipsa Mobil

Vi vill ha en kontinuerlig dialog med dig som besöker mobil.se.

Skicka gärna ett mail om du har ett hett tips eller nåt spännande att berätta.

Om Mobil

Mobil är Sveriges ledande tidning och sajt inom området mobil kommunikation. 

Tidningen och sajten riktar sig till dig som skall köpa nya mobila prylar eller tjänster och dig som vill hålla koll på vad som händer i den mobila världen eller som jobbar inom mobilbranschen.

Mer om Mobil här.

Vi är Mobil

Kontakta Mobils redaktion.

Du hittar vår kontaktinformation här.

Mobils nyhetsbrev

Vårt dagliga nyhetsbrev håller dig uppdaterad om vad som händer i mobilbranschen.

Registrera dig här!